copyrights

Szerzői jogokra vonatkozó jogi közleményünk

A Bluesperiment online oldalainak (website oldal, továbbiakban oldal) és tárhelyeinek (FTP) látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem, kérjük, ne látogassa oldalainkat.

szerzői jogok

A Bluesperiment oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. (© Copyright Bluesperiment) Minden jogot fenntartunk. Tilos a Bluesperiment előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az itt közzétett anyagok felhasználását, másolását és terjesztését a Bluesperiment csak abban az esetben engedélyezi, ha a fenti szerzői jogi jelzés minden másolaton és kísérőanyagon megjelenik, valamint a Bluesperiment nevének és logóinak minden reklám és/vagy kereskedelmi célú felhasználásához előzetesen írásbeli engedélyt kért és kapott a terjesztő a Bluesperimenttől. A Bluesperiment azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. Az oldalainkon lévő egyes dokumentumok további feltételeket tartalmazhatnak.

A közzétett anyagok felhasználhatóságát illetően a Bluesperiment semmilyen szavatosságot nem vállal.

védjegyek

A 'Bluesperiment' logó / embléma / szimbólum / grafika és név, valamint ezek bármilyen vizuális és nyelvi megfelelői, mutációi és fordításai, továbbá az oldalakon található zenék (hanganyagok), képek (képanyagok), videók (mozgóképanyagok) esetleges termékek és szolgáltatások, vizuális elemek, grafikák és képek, valamint szöveges és egyéb tartalmak a Bluesperiment regisztrált és bejegyzett védjegyei (TM), márkanevei (R), ill. tulajdonai (C). Más cégek logoi, nevei, termékei és szolgáltatásai azon cégek bejegyzett védjegyei.

online

A Bluesperiment oldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A szerveren található anyagok alkalmazása a felhasználó saját felelősségére történhet. A lapok készítői, illetve a szerzői jog tulajdonosa semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle esetleges kárért.

A Bluesperiment oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára. A Bluesperiment fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A Bluesperiment szerverei automatikusan naplózott információkat gyűjtenek (felhasználók IP-címe, operációs rendszer, böngészőprogram típusa, egyéb információk). Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink (és azok esetleges hibáinak kijavítása) minőségének érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

kapcsolatok

A Bluesperiment oldalain más webhelyekre mutató linkeket helyez el, de nem vállal felelősséget a hivatkozott helyek tartalmáért. Hasonlóképpen a Bluesperiment nem vállal szavatosságot, garanciát az így elérhető website-okon bemutatott vagy hivatkozott termékekre vagy szolgáltatásokra.

A Bluesperiment nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Bluesperiment oldalai kapcsolódnak.

publikáció

Azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (postai úton, ill. bármely szerverünkre küldött e-mail, FTP vagy az oldalak útján) vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a Bluesperiment azt - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat - amelyért felelősséget nem vállalunk - (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a Bluesperimentet harmadik fél igényérvényesítése esetén. Nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza a Társaságunk rendelkezésére bocsátott bármely típusú (szöveges vagy képi) anyagot, ill. adathordozót (e-mail, fotó, levél, CD, pendrive, floppy, ZIP, stb.), a postán elveszett küldeményekért nem vállaljuk a felelősséget.

hírek
Sziasztok!

Hamarosan indulunk! tovább…

következő koncert
közösség